Byl zveřejněn přehled akcí pro měsíc duben

Na stránkách Slamovin můžete v sekci Přehled akcí najít všechny slamy, které nás v měsíci dubnu čekají.

Jedná se hned o dvacet pět událostí. Šestnáct z nich se odehraje v Čechách, osm na Moravě a jedna na Slovensku v rámci festivalu Pestré Slovensko, který pořádají slovenští Maďaři. Jedná se už o druhou akci tohoto typu a celkově o čtvrtou akci na Slovensku tento rok.

Stalo se už samozřejmostí, že probíhá několik exhibic v jeden den. Rekordmanem tento měsíc je pátek 20. dubna, kdy se konají hned tři akce, a sice ve Valašském Meziříčí, Konstantinových Lázních a Mariánských Lázních. Třetí víkend v dubnu bude ve znamení lázeňských měst, protože v sobotu 21. dubna bude slam také v Luhačovicích.

Mezi nejzajímavější akce dubna bude rozhodně patřit olomoucká exhibice Kladivo huby koncipovaná jako souboj Čech a Moravy a poté pražská exhibice v Rock Café nazvaná Best of CZ and SK se dvěma slovenskými hosty. V Plzni pak proběhne křest slamové prvotiny Dr. Filipitche.

Na slam můžete v dubnu přijít prakticky kdekoliv, protože se koná hned v devíti krajských městech. Neváhejte tedy dorazit, když už slam poetry dorazila až k vám.