Jedinečná příležitost pro fanoušky Jana Jílka

V červnovém čísle Slamovin vyšel článek o prezidentce fan klubu Jana Jílka Mařen Ondráčkové. V tomto rozhovoru mimo jiné prozradila, že se chystá na výrobu trička s Janem Jílkem.

To už je na světě. Diváci ho mohli vidět na červnovém slamu v Uherském Hradišti odkud také pochází fotografie. Nyní máte jedinečnou možnost toto tričko získat také, respektive si jej koupit. Takže pokud chcete nosit na prsou Jan Jílka, neváhejte si tričko objednat. Na zádech pak budete mít jeho citát: „Všichni spolu každý slam.“ Případně můžete mít na zádech jiný jeho citát, který si sami zvolíte. A to už se vyplatí. Výrobní cena je 499 korun a je opravdu jen výrobní, několik desítek korun případného zisku poputuje na vydání Honzovy následující sbírky. Při odběru více kusů trikotu by se jistě dala domluvit množstevní sleva.

Nákup je zcela dobrovolný, jen mi přijde, že když už si někdo dal práci a tričko vytvořil, tak proč toho nevyužít. Tričko můžete objednávat přímo zde http://slamfan.t-shock.eu/cs/tricka-s-potiskem. V případě dotazů, návrhu citátu nebo zájmu o větší množství kusů kontaktujte Slamoviny (pavel@slamoviny.wz.cz) nebo přímo Mařen Ondráčkovou (maren.ondrackova@gmail.com). Jan Jílek teď i na tričku.Jan Jílek zepředu i zezadu.