Česká Třebová zažila svůj první slam!

V sobotu 13. února zažili českotřebováci doslova rodinnou premiéru slam poetry exhibice. V bývalém bunkru – nynějším undergroundovém klubu Modrý trpaslík se sešli špičkoví bardi poezie z celé České republiky: Anatol Svahilec, Honza Dibitanzl, Tomáš Jireček, Pan Václav a Ondřej Hrabal.

Pod taktovku si je vzala Andrea z produkce, která se hned v úvodu večera osobně seznámila nejen s diváky, ale i s náhodně vybranými porotci. Celá exhibice se tak nesla v příjemném rodinném duchu. Diváci vytvořili atmosféru, při které si dovolili poétové neobvyklé výstupy. Anatol vytáhl své nové kousky, Honza Dibitanzl se v druhém kole odvážil svléknout se svou niternou improvizací a Pan Václav experimentoval se svým minimalistickým až absurdním výstupem doslova na každičkém kousku klubu s každičkým divákem v sále.

Srdce diváků si nakonec získal Anatol, který vyhrál hlavní cenu Jiskru ČT ČD. Andrea z produkce však ocenila malými jiskřičkami i hlavní porotce a všechny slamery, kteří na závěr večer slavnostně odprskavkovali první slamovou exhibici v České Třebové, která rozhodně nebyla poslední!

Andrea z produkce

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*