Výsledky prázdninových soutěžních exhibic

Slameři neměli volno ani o prázdninách a zúčastnili se hned několika bodovaných exhibic často v prostředí open air nebo stan air. Tady jsou jejich výsledky.

12. srpna Zach‘s pub Plzeň

1. Metoděj Constantine
2. Anatol Svahilec
3. Martin Filippi

Sestava: Bio Masha, Anatol Svahilec, Metoděj Constantine, Martin Filippi, Bohdan Bláhovec, Mručivák, Kňour, Mikeš.

Moderoval Lojza Kvádr. Exhibice pod širým nebem proběhla ve výborné atmosféře na zahrádce u Zacha, kde se sešlo přes dvě stě diváků.

30. července Šapitó Letní poloha, LFŠ Uherské Hradiště

1. Anatol Svahilec
2. Saša Dvořák
3. Pavel Oškrkaný

Sestava: Anatol Svahilec, Pavel Oškrkaný, Barbora, Pan Václav, Saša Dvořák, Tomáš Jireček, Jan Jílek slamoval mimo soutěž, protože měl v té době zrovna každoroční náročnou nemoc organizování Letní filmové školy.

Moderátorem večera byl Ondřej Hrabal. Vystoupení ve stanu poblíž kina Hvězda zhlédlo asi 150 diváků.

 11. července slovensko-český slam na festivalu Pohoda v Trenčíně

1. Anatol Svahilec
2. Metoděj Constantine
3. Bohdan Bláhovec

Sestava: Dorotka, Vlado Janček, Paľo Čejka, Kováč, Anatol Svahilec, Metoděj Constantine, Bohdan Bláhovec, Pavel Oškrkaný .

Moderoval Lojza Kvádr. První kolo sledovala asi stovka diváků. Druhé kolo necelá polovina, protože mezitím začal koncert Bjork, hlavní hvězdy festivalu. Prize money věnoval vítěz Anatol Svahilec jako svatební dar Marii Kieslowski a Bohdanu Bláhovci, který ji ve druhém kole požádal o ruku.

5. července festival Just Life Správčický rybník u Hradce Králové

1. Anatol Svahilec
2. Tomáš Jireček
3. Pavel Oškrkaný

Sestava: Anatol Svahilec, Pavel Oškrkaný, Tomáš Jireček, Andrea Moličová (Andrea z produkce), Viktor Hanačík, Jan Jílek, Tomáš Roztočil, Černý kůň.

Exhibice se konala v rámci festivalu extrémních sportů Just Life, nikoliv jako extrémní sport, ale jako kulturní vsuvka. Jeden z mála slamů, možná úplně první, který se konal dopoledne. Oficiální začátek byl v 10:30. Teplota kolem 35 stupňů byla pro slamery i pro diváky opravdu extrémní, ale i tak panovala v obou táborech naprostá spokojenost. Moderátorem dopoledne byl Bob Hýsek.

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.


*